Menu Sluiten

Bouwlampkoning

BouwlampKoning van LedKoning, voor alle bouwverlichting die u nodig heeft. Van led bouwlampen, verstralers, statieven tot led lampen op zonne-energie.

Zij zijn zeer goed geïnformeerd over de marktprijzen omdat ze jarenlange expertise hebben in het importeren en inkopen van LED-verlichting. zowel in Nederland als in China, het land waar het merendeel van de LED-artikelen wordt gemaakt. Bij het vergelijken van prijzen voor vergelijkbare kwaliteit geeft De BouwlampKoning altijd de beste deal.

Voor hun klanten zijn uitzonderlijke kwaliteit en een eerlijke prijs vanzelfsprekend. Toch blijft de uitmuntende service verbazen, zoals zij vinden dat dat hoort! Zowel grote als kleine bestellingen worden geaccepteerd en ze zijn altijd bereid om uitdagingen aan te gaan en op vragen te reageren, hulp te bieden en oplossingen te vinden.

Op zoek naar verlichting voor bijvoorbeeld magazijn, showroom of winkel? Kijk dan eens naar het assortiment van BesLED, zij hebben een groot assortiment op dat gebied.

Adres
Rietveldenweg 49D
5222 AP ‘s-Hertogenbosch
Telefoon: 073 – 704 11 00

Overige
Ledstripkoning is onderdeel van LedKoning B.V.


Bouwlampkoning, soorten bouwlampen

Er zijn talloze maten, vormen en kwaliteitsmogelijkheden voor LED-bouwlampen. Door hun jarenlange ervaring en zorgvuldige inkoopprocedures kunnen zij 100% kwaliteit garanderen. Hierdoor bieden zij 2 jaar garantie in plaats van de gebruikelijke 1 jaar. Bouwlampkoning handhaaft hoge kwaliteitsnormen door de artikelen grondig te testen.

Ze besluiten bewust LED verstralers te verkopen, omdat deze zeer duurzaam zijn en financieel aantrekkelijk zijn voor zowel u als uw klant. En natuurlijk ook vanwege de veiligheid, die ongetwijfeld van cruciaal belang is op een bouwplaats. Uiteraard staat hun klantenservice voor u klaar als vragen zijn over LED bouwlampen en verstralers.

Wanneer er geen stopcontact in de buurt is, bijvoorbeeld op een bouwwerf of in een nieuwbouwwoning, komt een bouwlamp op accu’s goed van pas. Bovendien is bedrading niet altijd wenselijk of handig. Een op accu’s werkende LED bouwlamp zou in deze situatie zeer aantrekkelijk zijn. De accu’s in de bouwlampen zijn oplaadbaar. De lampen zelf zijn zowel buiten als binnen te gebruiken.

Bouwlampkoning led bouwlampen

Led bouwlampen

Bouwlampkoning, led bouwlampen met accu

Accu bouwlampen

Bouwlampkoning, led bouwlampen met statief

Bouwlampen op statief

Sensor bouwlampen

Solar bouwlampen

Bouwlampkoning led werklampen

Led werklampen

Speciale bouwlampen