Menu Sluiten

Digitale wekker met led licht en geluid

Ook zo’n hekel aan het harde geluid van de wekker?

Je weet dat die ’s morgens gaat maar toch schrik je er altijd van. In de meeste gevallen begint de dag hierdoor niet goed. Hoogste tijd voor de nieuwe Wake Up Light! Een wekker die ervoor zorgt dat je ontspannen wakker wordt gemaakt door geluiden die je zelf kunt kiezen. Dit in combinatie met een warm daglicht dat langzaam feller wordt geïnspireerd door een zonsopgang. Een fijne start van de dag doordat je uitgerust wakker wordt.

Aanbieding
Deze wekker is op dit moment in de aanbieding met 57% korting. Adviesprijs € 69,99, nu verkrijgbaar voor maar € 29,99. Wacht dus niet te lang!

      

Keuze van het licht
Door middel van de geïntegreerde led verlichting is er de keuze uit 7 verschillende omgevingssferen, van zonsondergang ’s avonds tot zonsopgang ’s morgens. Er is zelfs de mogelijk om de led verlichting in een felle modus te zetten om bijvoorbeeld een boek te lezen in bed.

Keuze van het geluid
Er is keuze uit een standaard wekker geluid, radio, USB stick, TF kaart of muziek via een aangesloten Blue Tooth apparaat. De wekker is ook nog voorzien van een microfoon waardoor het mogelijkheid is om handsfree te telefoneren.

Specificaties

  • Beschikbare frequentie: 20 Hz ~ 20 kHz
  • Afmetingen: 16,8 x 16,8 x 9,5 cm (H x B x D)
  • Werkingsafstand: tot 10 meter
  • Ingebouwde herlaadbare batterij: 2.000 mAh Li-Ion
  • LED: 7 kleuren
Geplaatst in actie, korting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *