Menu Sluiten

Getled

Getled is een online retailer die kosteneffectieve LED lampen aanbiedt tegen een mooie prijs. Het vinden van de ideale lampen is bij Getled eenvoudig gemaakt door de uitgebreide selectie beschikbare LED-verlichting. Getled kan ook gebruikt worden als besparingsindicator of voor advies. Bij Getled kun je terecht voor alle vragen omtrent LED-verlichting. Je kunt hun elke werkdag van 9 tot 5 bereiken per e-mail en chat. Doet een lamp vreemd? Dan kun je rekenen op een naadloze retourservice, zodat je snel weer licht in huis hebt!

Ze hebben geweldige feedback gekregen doordat het in korte tijd een groot aantal consumenten van duurzame lampen heeft kunnen voorzien. Met de besparingscalculator van Getled bepaal je bovendien hoe snel je je geld terugkrijgt op LED-verlichting. Getled biedt ook geweldige leveringsvoorwaarden en een breed scala aan betalingsmogelijkheden. Betalen kan via Ideal maar ook Paypal of achteraf betalen. Klanten in België kunnen nu contact opnemen met Getled door gebruik te maken van de Mistercash-betalingsoptie. Bestellingen worden normaal gesproken de volgende dag geleverd, tenzij anders aangegeven. In Nederland is de bezorging bij bestellingen boven de 75 euro altijd gratis!

Op het gebied van led strips hebben zij geen groot assortiment, kijk hiervoor op de pagina van Ledstripkoning.

Adres
Neutronstraat 15
9743 AM Groningen
Telefoon: 050 – 307 00 10

Overige
Getled heeft geen afhaal locatie.


Led lampen

E27 led lampen van Getled

E27 led lampen

E14 led lampen van Getled

E14 led lampen

Led spots van Getled

Spots voor GU10, MR16, E14, E27 en MR11 vind je hier vooral. Daarnaast is er een ruime keuze aan LED-inbouwspots verkrijgbaar. Deze spots zijn geschikt voor buiten- en binnen gebruik. De beste LED-spots voor buitengebruik zijn 12 volt-lampen. Bij het ontwerpen van deze LED lampen is rekening gehouden met de verhoudingen van conventionele lampen. Hierdoor is de montage van deze spots in uw bestaande armaturen eenvoudig. Bovendien zijn veel spots eenvoudig te dimmen met conventionele dimmers of de dimmers die zij online verkopen.

Inbouw led spots van Getled

Inbouw led spots

Opbouw led spots van Getled

Opbouw led spots

GU10 led spots

GU5.3 led spots

E27 led spots

MR11 led spots

12V led lampen

G4 led lampen van Getled

G4 led lampen

Getled E27 fitting lampen 12 Volt

E27 12V led lampen

Getled E14 fitting lampen 12 Volt

E14 12V led lampen

AR111 led lampen van Getled

AR111 led lampen

Bay 15D led lampen

Led bars

Accessoires van Getled

Inbouw armaturen

Led trafo’s

Led dimmers

In- opbouw schakelaars

Milight controllers

Milight bedieningen

Losse fittingen

Bewegingssensoren

Advertentie: