Menu Sluiten

Lamponline

Online lampen kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij Lamponline.nl. Sinds 1997 verkopen zij producten persoonlijk in hun winkels en sinds 2005 online via Lamponline. Lichtplaza Almere (1000 m2) en Lichtplaza Zaandam (800 m2) zijn hun verlichting megastores, waar je al hun online artikelen kunt bekijken, mits op voorraad.

Lucide, Philips, Nordlux, Masterlight, ZTahl, HUE, Highlight, Freelight, Artdelight, Steinhauer, Blij design en tal van andere merken behoren tot de merken die zij voeren. Moderne hanglampen, railsystemen, kroonluchters, verschillende stijlen hanglampen, plafondlampen, wandlampen en staande lampen maken allemaal deel uit van het verlichtingsassortiment. Zij bieden ook een ruime keuze aan buitenverlichting en lampen. Speciaal producten als kapstokken, badlampen, inbouwspots en lichtbronnen behoren tot hun sterkste punten. Als je wilt, kun je altijd langskomen op een van de Lichtplaza-locaties om producten met eigen ogen te bekijken.

Gratis verzending vanaf € 35,- . Artikel niet goed, je hebt 14 dagen de tijd om het te retourneren, of je kunt het gratis terugbrengen naar een van de winkels.

Adres
Washingtonstraat 264
1334 LX Almere
Telefoon: 036 – 532 83 94

Overige
Licht Plaza Almere, Washingtonstraat 264, 1334LX Almere, tel. 036-5490462
LichtPlaza Zaandam, Pieter Ghijsenlaan 22, 1506PV Zaandam, tel. 075-6121935


Lamponline binnen verlichting

Voor elke ruimte de juiste verlichting, daarom ruime keuze uit lampen voor binnen.

Lamponline hang lampen

Hanglampen

Licht railsystemen

Lamponline plafond lampen

Plafondlampen

Lamponline licht spots

Lichtspots

Lamponline wandlampen

Wandlampen

Lamponline vloerlampen

Vloerlampen

Lamponline tafellampen

Tafellampen

Buiten verlichting

Moderne buitenlampen

Klassieke buitenlampen

Plug & Shine systeem

Buiten met lichtsensor

Buiten met bew. sensor

Diverse verlichting

Lichtbronnen

Inbouwspots

Badkamerlampen

Kinderlampen

Lichtdimmers

Zij kunnen lampen uiterst goedkoop leveren door rechtstreeks in te kopen bij Italiaanse en Chinese lampenproducenten, maar ook in bulk bij Nederlandse leveranciers. Als je hun professionele verlichtingsadviezen opvolgt, kun je er altijd zeker van zijn dat je de mooiste lamp op de ideale locatie met het beste licht hebt.

Voor led strips en accessoires kun je het beste terecht bij Ledstripkoning.