Menu Sluiten

Led kerst verlichting

De stroom rekening laag houden tijdens de december maand? Maak gebruik van led kerst verlichting en bespaar energie kosten.

Er zijn tal van alternatieven beschikbaar als het gaat om het kiezen van de juiste verlichting voor kerstmis. Maten, tinten en vormen lopen sterk uiteen. Sommige lampjes knipperen, flitsen of fonkelen. De keuze tussen gloeilampen of LED-verlichting moet echter de belangrijkste overweging zijn.

LED-kerstverlichting is om verschillende redenen het geprefereerde alternatief en velen zijn er dol op. LED-kerstverlichting wordt verkozen boven traditionele gloeilampen, omdat ze veel energiezuiniger en duurzamer zijn. LED’s verbruiken doorgaans 90-98% minder energie en hebben een 16-voudige langere levensduur.

De typische gloeilampen reeks gaat 2.000 tot 3.000 uur mee. LED’s hebben echter een levensduur van 100.000 uur. U herinnert zich waarschijnlijk de traditionele gloeilampen als u zich de lichten herinnert die u als kind gebruikte. Het waren glazen bollen met een verscheidenheid aan kleuren die kaarsvlammen nabootsten. Deze waren helemaal niet energiezuinig en na een korte tijd aan te hebben gestaan, werden ze snel heet tot gevaarlijk heet om aan te raken.

LED kerstlampen gebruiken geen gloeidraad om licht te produceren. Ze vervangen in plaats daarvan een microchip, die veel minder energie verbruikt en niet heet wordt. LED’s zijn gemaakt van een stevig plastic omhulsel dat niet breekt en ze verliezen hun kleur niet zoals gloeilampen. Nog een probleem met gloeilamp verlichting is dat wanneer één lamp doorbrandt, de hele snaar dat ook doet. U zult begrijpen hoe frustrerend het is om de hele reeks lampen te moeten doorzoeken om de ene defecte lamp te vinden als dit ooit bij u is opgekomen. Met LED’s zal een enkele doorgebrande lamp echter niet de hele lichtreeks vernietigen.

Traditionele lampen zijn meer geneigd om te breken, en dat betekent dat u jaarlijks beschadigde lampen kunt krijgen. Met LED’s hoeft u het probleem en de kosten van het consequent vervangen van uw lampen niet te beheersen. In wezen, welke verrijkende behoeften u ook heeft deze kerstperiode, Kerst lampen zullen voor u werken. Behalve dat ze toegankelijk zijn in de voorbeeldige staten van gloeilampen, zijn er ook veel verschillende beschikbaar. Er is ook een uitgebreidere rassenbepaling.

Geplaatst in Kerst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *