Menu Sluiten

Links

Links naar andere websites die zeker een bezoekje waard zijn.

Op internet zijn hyperlinks, ook wel ‘links’ genoemd, interactieve functies op websites waarop gebruikers kunnen klikken om toegang te krijgen tot meer pagina’s, bronnen of documenten. Ze dienen als basis voor online navigatie en maken vloeiende overgangen tussen webpagina’s mogelijk.

Normaal gesproken is een hyperlink een tekst of afbeelding met ingebedde code die naar een bepaalde Uniform Resource Locator (URL) verwijst. Er wordt een nieuwe webpagina geladen wanneer een gebruiker op een hyperlink klikt, waardoor de browser automatisch doorverwijst naar de opgegeven URL.

Wat zijn links?

Op internet zijn tekstlinks een soort hyperlink met klikbare tekst. Meestal bevat deze taal woorden of zinsdelen die dienen als een nuttige link naar een andere website of bron. Een gebruiker wordt naar de doel-URL geleid die aan die specifieke tekstlink is gekoppeld wanneer hij erop klikt.

Afhankelijk van de stijl en het ontwerp van de website kunnen tekstlinks op verschillende manieren worden weergegeven. Typische kenmerken van tekstverbindingen zijn onder meer:

  • Tekstlinks worden doorgaans weergegeven met onderstreepte tekst om duidelijk te maken dat er op de link kan worden geklikt.
  • Kleurverandering: Wanneer op een tekstlink wordt geklikt of de muis eroverheen wordt bewogen, verandert deze regelmatig van kleur. Dit maakt het interactieve element gemakkelijker voor mensen om te identificeren.
  • Opmaak: Om tekstlinks te onderscheiden van gewone tekst, gebruiken sommige websites een specifieke opmaak, zoals vetgedrukte tekst of een apart lettertype.
Links naar andere websites

Ook een link op deze pagina?

Plaats dan een link op je website met de volgende gegevens:

url: https://www.ledverlichtingwinkels.nl/
titel: Led Verlichting Winkels

Stuur vervolgens de informatie welke link geplaatst moet worden via ons contact formulier.