Menu Sluiten

Parasol verlichting

Wellicht nog nooit van parasol verlichting gehoord. Met deze leuke sfeerverlichting voor onder je parasol kun je tot in de kleine uurtjes gezellig met vrienden en familie buiten zitten. Maar wat is parasolverlichting precies en waarom zou je het nodig hebben? In dit artikel geven we u fascinerende details over parasolverlichting.

Parasol verlichting
Parasol verlichting

Maar wat is nou precies parasol verlichting?

Parasol lampen zijn, zoals de naam al aangeeft, verlichting voor uw parasol. Het wordt bijvoorbeeld toegepast om de tafel onder de parasol voldoende te verlichten. Standaard heeft een parasol verlichting vaak de vorm van een bol, maar er kunnen ook LED-strips aan het zeil worden bevestigd. Deze led strips moeten waterdicht zijn omdat er af en toe zomerse buien kunnen voorkomen. Wellicht dan geen tijd genoeg om de parasol even naar binnen te halen.

Ben je (ook) op zoek naar led strips om bijvoorbeeld te gebruiken als trapverlichting, kijk dan op de pagina van Ledstripkoning. Zij hebben kant en klaar sets met eenvoudige installatie.

Waarom zou je het moeten kopen?

Het komt regelmatig voor dat er veel schaduw op je valt bij het gebruik van donkere parasols. Natuurlijk heb je voldoende verlichting nodig als je toch dat ene geweldige boek wilt lezen. De verlichting op de parasol is ontzettend handig omdat het erg vervelend is om de hele tijd een leeslamp mee te moeten sjouwen.

Maar wat maakt het kopen zo’n goed idee?

Misschien wil je ook laat opblijven om spelletjes te spelen en te drinken met je vrienden. Het wordt echter een uitdaging om het nummer op uw kaarten te zien als het donker wordt. Ook in deze situatie is het ideaal dat de parasol verlichting heeft.

Parasol verlichting
Parasol verlichting

U wilt licht voor onder de parasol?
Heb je last van schaduw onder je parasol, wil je tot in de nacht blijven gamen. Of loop je wel eens tegen de standaard van de parasol aan? Dan is parasolverlichting iets om over na te denken!

Geplaatst in buiten

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *